Gouwestad Marketing & Media
Tweede Bloksweg 56
2742 KK Waddinxveen
Telefoon: (0182) 63 95 85
Email: [email protected]
Twitter: @gouwestadmm

Wij creëren graag mooie merken

Met goed design & een focus op resultaat.


"Always start from scratch"

Wij vinden dat alles moet beginnen met een goed idee.
Reclame, marketing, design of hoe je het ook noemt, de onderdelen die je gebruikt om je bedrijf of product te presenteren moeten een verhaal vertellen. Jouw verhaal. Daarom begint ons werk altijd met een goede basis, een centraal idee, en worden onze producten altijd "from scratch" en met de hand gemaakt.

Hoe zouden we je verhaal anders kunnen vertellen?

Wij verbeteren bestaande merken, producten of projecten, creëren nieuwe, trekken de aandacht en analyseren de resultaten.

We werken graag aan volledige reclamecampagnes, maar pakken net zo graag individuele onderdelen aan. Van marketing & strategie tot social media en van brochures tot aan het finetunen van de kleinste details van je website. Denk je dat wij wat voor je kunnen betekenen, neem dan gewoon eens contact met ons op.

Meer over ons weten?

In dit verhaal dat eigenlijk over deze website gaat vertellen we ook iets over onszelf en waarom we net even anders dan anderen zijn.
We houden van ontwerpen, ook in onze vrije tijd en spelen graag een potje ouderwets biljart als de werkdag erop zit, luisterend naar muziek "from some old school heroes".