Gouwestad Marketing & Media
Tweede Bloksweg 56
2742 KK Waddinxveen
Telefoon: (0182) 63 95 85
Email: [email protected]
Twitter: @gouwestadmm

ons verhaal

Eigenlijk is het de bedoeling dat we hier iets over onszelf vertellen. Over onze bedrijfsgeschiedenis of wat we voor je kunnen betekenen, maar dat verhaal moeten we nog een keer schrijven.

Daarom vertellen we hier een stukje van ons verhaal, door wat te vertellen over deze website.

Nooit goed genoeg

Jarenlang hebben we onze eigen website verwaarloosd. Niet alleen omdat we er geen tijd voor hadden. We waren voor onszelf veel te kritisch, werkten zonder duidelijk idee, begonnen en gooiden alles weer weg. En zo deden we het jarenlang maar half, of helemaal niet. We wilden alleen het beste van het beste, de allernieuwste technieken en meest bijzondere effecten en we vonden het nooit goed genoeg....

Totdat 2013 aanbrak. In 2012 hadden we mogen werken aan een aantal mooie webprojecten en zelf zaten we nog steeds met een wanstaltig ding, dat nooit af was. We zouden iets nieuws gaan maken, maar we wisten ook nog heel goed hoe ons dat al zo vaak vergaan was.

En toen keken we naar een poster aan de wand van ons kantoor

Jason Fried
37 signals

Met deze boodschap begonnen we eens goed naar onze eigen website te kijken. Wat wilden we er nu eigenlijk mee bereiken? Wilden we hetzelfde doen als alle anderen, alleen dan net iets mooier? Zou iemand dat verschil zien? Nee, dat was niet wat we wilden. Sterker nog, we hadden eigenlijk maar twee wensen:

  1. Een website die snel live was
  2. Een plek om ons verhaal te vertellen. We wilden kunnen vertellen wat we bedenken en creeeren en natuurlijk waarom.

Het uitgangspunt veranderde, van flashy effecten naar volop aandacht voor goede leesbaarheid en simpelheid. Simpelheid, zodat we onszelf niet weer verloren in het eindeloos proberen van nieuwe dingen.

Anders

Onze aanpak is inderdaad anders dan andere reclame-, communicatie- of marketingbureau's. Maar eerlijk gezegd zien wij onszelf ook wel een beetje anders. Natuurlijk maken wij ook graag een losse website of brochure voor onze klanten, maar wij willen vooral meedenken. Creatief kijken naar een bedrijf of product en vooral onze ideeen voor succes laten zien. In goede samenwerking een langer lopend marketingtraject uitstippelen en vervolgens werken aan de beste en mooiste middelen. Dat is wat wij graag doen.
We onderzoeken, analyseren en noemen onszelf voor de grap weleens een "data driven company". We denken altijd na over nieuwe of andere stappen, van grote lijnen tot de kleinste details.

En dat is wat we op deze website willen vertellen.